Over Time 2 Control
 
Ik ben Annemieke Groeneveld, eigenaar en trainster van Time 2 Control, en ontwikkelaar van deĀ  cursus “Snel leren = leuk leren”, een 6-wekelijkse cursus studievaardigheden voor middelbare scholieren.

Deze cursus is ontstaan vanuit de ervaring dat leerlingen op school wel wordt verteld wat ze moeten leren, maar vaak niet hoe zij kunnen leren, waardoor zij niet het beste uit zichzelf halen op school.

Ik geef de cursus “Snel leren = leuk leren” thuis, in een huiselijke, vertrouwde sfeer, waardoor de leerlingen niet het gevoel te hebben bij mij ook weer op school te zitten. Ik geef in kleine groepjes van 3-5 personen les, zodat de leerlingen veel leren van elkaar, maar er door mij ook voldoende individuele aandacht geschonken kan worden en ik kan monitoren dat elke leerling uiteindelijk rijker de deur uit gaat.

Rijker voor wat betreft inzicht en overzicht met betrekking tot het huiswerk. De leerlingen worden zich meer bewust van hun eigen verantwoordelijkheid ten opzichte van hun schoolresultaten, en krijgen inzicht in hun eigen leermethode. Daarnaast krijgen zij studievaardigheden aangereikt die hun eigen leermethode kan versterken en verbeteren. Deze studievaardigheden zijn onder andere snellezen, mindmappen, geheugentechnieken, planning en leren leren. Het uiteindelijke doel is meer en makkelijker leren in minder tijd.
Annemieke Groeneveld

Om de cursus “Snel leren = leuk leren” landelijk door middelbare scholieren te kunnen laten volgen heb ik een opleiding tot post-HBO geregistreerd trainster gevolgd. Vanaf september 2013 geef ik maandelijks een opleiding tot trainer “Snel leren = leuk leren” aan onderwijs-professionals op drie locaties in het land.

Ik ben heel erg blij en dankbaar met de resultaten van de cursus, lees hier meer over onder “vragen en reacties

Op deze site vind je alle informatie over zowel de cursus als de opleiding “Snel leren = leuk leren”.

Mocht je naar aanleiding van deze site vragen hebben, mail dan naar info@time2control.nl.

Annemieke Groeneveld