Time 2 Planner
 
NIEUW | Time 2 Planner

De 13-wekelijkse no-nonsense planner van
Time 2 Control.

Het kon uiteraard niet uitblijven, een handige planner die niet alleen naadloos aansluit bij de cursus “Snel leren = leuk leren” maar voor iedereen een slimme studiehulp is. Of je nu voor het eerst je huiswerk moet gaan leren bijhouden of je doet op latere leeftijd een extra studie, de Time 2 Planner helpt je niet alleen snel en overzichtelijk je huiswerk of studiewerk bij te houden, er is meer dan voldoende ruimte om er meteen een SMART-planning in op te nemen.

De Time 2 Planner bevat geen data, deze kun je zelf invullen waardoor je hem op elk moment van het jaar, en bij iedere nieuwe periode of semester kunt gaan gebruiken.

Voor diegenen die al regelmatig met onze handige planners van de pagina 'handig om te hebben' werken: de (visuele) weekindeling, proefwerkplanner en het huiswerkschema zijn in de Time 2 Planner opgenomen. Na elke periode dus meteen jouw toetsen in kaart brengen en plannen in jouw slimme studiehulp.
 
De Time 2 Planner is in onze webshop per vier stuks voor € 14,- te bestellen. Wil je graag beginnen met één Time 2 Planner? Die kun je voor € 4,- aanschaffen bij onze geregistreerde trainers.

Informeer altijd vooraf of de trainer in jouw buurt de Time 2 Planner op voorraad heeft. 

Je vind hier een overzicht van alle verkooppunten in Nederland
.

Klik op de miniatuur hiernaast voor een impressie.
   
   
Help ons de ideale Time 2 Plan-agenda samen te stellen

Na de Time 2 Planner volgt uiteraard ook een jaaragenda. Wij willen jouw hulp daarbij graag inschakelen, want wie kan er nu beter vertellen hoe een ideale Time 2 Plan-agenda eruit moet zien dan de gebruiker, jij dus!

Vul de vragenlijst in en help mee om jouw ideale huiswerk-planner samen te stellen. Degenen met een idee dat we uitvoeren krijgt van ons een eerste exemplaar cadeau. Let op, het moet hierbij wel om vernieuwende ideeën gaan, die nog niet in de standaard schoolagenda’s zitten. Bijvoorbeeld het opnemen van een lesrooster is geen vernieuwend idee. Bij inzendingen met hetzelfde idee geldt degene die het eerst is ingediend, de datum komt automatisch op het formulier in onze mailbox te staan.
 
Vragenlijst Time 2 Plan-agenda
Welk formaat heeft jouw ideale Time 2 Plan-agenda?
 

 
 
Hoe zou jij de Time 2 Plan-agenda gebonden willen zien?
 

 
 
Wat mag er volgens jou niet ontbreken in een Time 2 Plan-agenda?
  Roosteroverzicht
  Cijferlijsten
 
  Aantekenpagina’s bij elke maand
  (visuele) weekindeling, net als bij Time 2 Planner
  Jaarkalender met actielijst
  Adressenlijst
 
 
 
Wat is jouw extra tip voor onze Time 2 Plan-agenda?
 
Voornaam
Uw voornaam graag*
Achternaam Uw achternaam graag*
E-mailadres Je dient een geldig emailadres in te vullen!*
Telefoonnummer Uw telefoonnummer graag*
Geboortedatum Uw geboortedatum graag(00-00-0000)*
Functie Uw functie graag*
     

Dank je wel voor het invullen, vragen of extra aanvulling kun je per mail sturen naar info@time2control.nl

*verplichte velden